SREDIŠNJA NACIONALNA BOLNICA

Status Središnje nacionalne bolnice koji je Kliničkom bolničkom centru Zagreb dodijelilo Ministarstvo zdravstva veliko je priznanje ali i smjernica za buduće djelovanje s ciljem održavanja i unaprjeđenja kvalitete naših usluga.

INTERDISCIPLINARNI I INDIVIDUALNI PRISTUP

Osiguravamo temeljnu skrb i visoko sofisticirane medicinske postupke korisnicima zdravstvenih usluga iz čitave Hrvatske i inozemstva. Pratimo i implementiramo nove metode i tehnička dostignuća u redovan rad te uvijek naglasak stavljamo na interdisciplinarni i individualni pristup svakom bolesniku jer to donosi najbolje rezultate liječenja.

NAJVEĆA BAZA KLINIČKE NASTAVE

Osnovni cilj humane medicine je liječenje i rehabilitacija bolesnih ljudi te čuvanje zdravlja i prevencija bolesti kod zdravih ljudi, a znanost i edukacijski procesi budućih i sadašnjih zdravstvenih djelatnika nezaobilazan su put do ostvarenja ovog cilja.

IGRAČKOM DO DJEČJEG OSMIJEHA (obavijest donatorima)

Igračkom do dječjeg osmijeha

Zahvaljujemo svim ljudima dobre volje i velikog srca koji su se odazvali akciji doniranja igračaka za naše najmanje pacijente....

COVID 19

Radi prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID 19) do daljnjega se preporuča nošenje zaštitne maske  u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

KBC Zagreb

KBC Zagreb je jedina bolnička ustanova u zemlji sa statusom Nacionalne bolnice. Pružamo najveći broj usluga iz svih područja medicine i dostupni smo za liječenje svim građanima Republike Hrvatske.

Važno

Naručivanje

Naručiti se može isključivo online, osobno ili telefaksom.
Telefonom se mogu dobiti informacije o naručivanju.
Naruči se

Otkazivanje pregleda/pretrage

Zadnje vijesti

Poliklinika Analiza i Udruga roditelja nedonoščadi  Palčići donirali novu opremu Zavodu za neonatologiju

Poliklinika Analiza i Udruga roditelja nedonoščadi Palčići donirali novu opremu Zavodu za neonatologiju

Ljubičasti dan/26.3.2024.

Ljubičasti dan/26.3.2024.

Izdvajamo

vrh stranice