ORBPROTIV R 3. Kongres Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara „Nutricionizam i dijetetika 2021.“ Obilježavanje dana dijetetičara u Republici Hrvatskoj Osvrt na 3. Kongres Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara „Nutricionizam i dijetetika 2021.“ Najčešće dijagnoze i stanja kod kojih je nužna dijetoterapija Šećerna bolest tip 1, tip 2, gestacijska šećerna bolest Osnovne smjernice u liječenju šećerne bolesti/KBC Zagreb Primjer jelovnika i jedinice serviranja kod šećerne bolesti Pravilna prehrana i praktični savjeti kod šećerne boleseti Primjer proljetnog jelovnika za dijabetes (1500-1700 kcal) Primjer zimskog jelovnika za dijabetes (1500-1700 kcal) Prekomjerna tjelesna masa, pretilost Pretilost – priručnik za bolesnike i one koji žele znati više Plućne bolesti Prehrambene smjernice za oboljele od KOPB-a Bolesti probavnih organa Masna jetra Fokus na celijakiju - brošura za zdravstvbene djelatnike Provjeri svoje znanje o Celijakiji -anketa COVID 19 Preporuke za prehranu tijekom epidemije uzrokovane novim koronavirusom (COVID-19) Pothranjenost Dislipemija Bolesti metabolizma Kronične bubrežne bolesti, dijaliza Dijetoterapija kroničnih bubrežnih bolesti (KBB) Fosfor u dijetoterapiji kronične bubrežne bolesti (KBB) Kalij u dijetoterapiji kronične bubrežne bolesti (KBB) Natrij u dijetoterapiji kronične bubrežne bolesti (KBB) Proteini u dijetoterapiji kronične bubrežne bolesti (KBB) Maligne bolesti