Više...

Zahvaljujemo svim ljudima dobre volje i velikog srca koji su se odazvali akciji doniranja igračaka za naše najmanje pacijente. Akcija je bila iznimno uspješna i prikupljena je velika količina igračaka. Stoga smo akciju privremeno obustavili. S obzirom da igračke i dalje stižu suočeni smo s problemom njihovog preuzimanja i skladištenja. Veliki broj dobrih ljudi nas izvještava da su se odazvali na pozive koji idu preko facebook stranice „Dječji šareni ulaz“.

Od srca želimo zahvaliti administratorima navedene facebook stranice na doprinosu i entuzijazmu koji su uložili u promociju hvale vrijedne akcije i o njoj pronijeli glas u cijeloj našoj domovini i izvan naših granica. Kako bi s administratorima stranice stupili u kontakt za pomoć smo se obratili našoj sestri Bernardici koja je i pokrenula ovaj prekrasni projekt i za njega dobila nagradu „Ponos Hrvatske“. Budući da nas je sestra Bernardica izvijestila da niti ona ne zna tko su administratori stranice i da nije ni s kim u kontaktu, ovim putem pozivamo administratore facebook stranice da nam se jave kako bismo ih upoznali, uručili im Zahvalnicu te dogovorili daljnju suradnju u budućim koracima ove lijepe priče.

Akcija sakupljanja igračaka plemeniti je čin dobrote koji doprinosi stvaranju osjećaja povezanosti i povjerenja i pozitivno utječe na mentalno zdravlje svakog pojedinca. Pokazalo se i potvrdilo kroz ovu akciju da darivanje potiče domino efekt jer smo sva naša spremišta napunili igračkama.

Informacije o prošloj akciji kao i budućim akcijama možete pratiti na službenoj stranici KCB-a Zagreb.
vrh stranice